otohaber_logo
Haberler
Cilalı Land Cruiser Prado Türkiye’de
Land Cruiser’ın Prado versiyonun makyajlısı Türkiye’de satışa sunuldu.
Cilalı Land Cruiser Prado Türkiye’de

Yeni ön ızgara, farlar ve ön tamponla birlikte makyaj Land Cruiser Prado'yu çok daha dinamik ve şık bir hale getirirken, arka bölümdeyse stoplar ve plakalıkta küçük değişiklikler yapılmış. Yeni tampon tasarımları aracın uzunluğunu 20 mm arttırırken, aracın arazi açılarında değişiklik olmamış.

İç mekanda değişen ön konsol ve gösterge tablosuyla daha modern bir atmosfer yaratılırken, kabinin genelinde daha kaliteli ve değerli malzemelerin kullanıldığı iddia ediliyor. İkinci koltuk sırasında sırtlıkların daha fazla öne eğilmesiyle üçüncü koltuk sırasına iniş-binişlerin kolaylaşması hedeflenirken, aracın tek motor seçeneği olan 3.0 lt'lik D-4D dizel motorla satışına başlandı.

Bayilerden özel siparişle getirtilen Land Cruiser Prado, Nisan ayı itibari ile showroomlarda yerini alacak. Aracın fiyatı ise 144.900 Euro, bir de 2.790 TL'lik vergisini de hesaba katmakta fayda var.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.