otohaber_logo
Haberler
En Agresif Kia
Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılan GT4 Stinger Concept, fuarın en agresif tasarıma sahip otomobili olarak göze çarpıyor.
En Agresif Kia

Kia'nın California Tasarım Takımı tarafından tasarlanan GT4 Stinger Concept, Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı. "Markanın gelmiş geçmiş en agresif tasarıma sahip otomobili" diye nitelendirilen GT4 Stinger Concept, Koreli üreticiye göre Kia'nın gelecekte üreteceği otomobillere günümüzden selam yolluyor.

Konseptte, mühendisler ağırlığın azaltılmasına odaklanarak, mümkün olabilecek en iyi sürüş deneyimini yaşatmayı planlamışlar. Otomobilin kaputunun altında, 2.0 litrelik turbo beslemeli 4 silindirli benzinli (T-GDI) 315 HP güç üreten motor yer almış.

GT4 Stinger Concept'ın ağırlığı 1.304 kilogramda tutulmuş. Aracın ağırlık dağılımı yüzde 52 önden ve yüzde 48 arkada olacak şekilde ayarlanmış. Uzun kaputun iki yanında dikey konumlandırılmış LED farlar cesur tasarımı tamamlarken , sürücünün 270 derece görüş açısı sağlaması için A sütunu şeffafolarak tasarlanmış. Aracın her iki tarafıdaki kapının altında saten siyah parça kullanılırken, arka camın tampona kadar devam etmesi ise çarpıcı bir detay olmuş.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.