otohaber_logo
Haberler
Seat Altea XL'e Yeni Donanım
Geniş aileleri hedefleyen Seat Altea XL yeni donanım paketi ile konforunu arttıracağa benziyor.
Seat Altea XL'e Yeni Donanım

Sportif tasarımı dikkat çeken Altea XL, yüksek tavanı, geniş iç hacmi ve çok fonksiyonlu koltukları ile geniş ailelerin tercih ettiği modellerden biri. Altea XL 4.469 cm uzunluğuyla ve 532 litre bagaj kapasitesi ile yeterli alan da sunarak, sınıfındaki en geniş otomobillerden.

Altea XL modelinde, TCS çekiş kontrollü ABS, EBA, altı hava yastığı, dönüşe duyarlı ön sis farlar, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar, çift bölgeli otomatik klima, hız sabitleme sistemi, direksiyondan kumandalı radyo /CD / MP3 çalar ve USB girişi, Isofix bağlantılı arka koltuklar ile elektrikli ön/ arka camlar standart olarak sunulurken, I-Tech donanım paketinde, bu standart özelliklere ek olarak, ön ve arka park sensoru, direksiyondan kumanda edilebilen vites sistemi, Bluetooth ve titanyum rengi 16 inç alüminyum alaşım jantlar yer alıyor.

DSG şanzımanlı ve 105 HP güç üreten 1.6 TDI motor seçeneğiyle sunulan Altea XL, fabrika verilerine göre 100 kilometrede ortalama 4.9 lt yakıt tüketiyor. I-tech donanım paketli Altea XL, 61 bin 850 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.