otohaber_logo
Haberler
500 HP'yi Geçebilir
Infiniti, Alman rakiplerine korku salabilme potansiyeline sahip spor sedanının habercisi olan Q50 Eau Rogue konseptini Detroit’de tanıttı.
500 HP'yi Geçebilir

Infiniti, sponsoru olduğu Red Bull Racing Formula 1 Takımı'nın da dokunuşuyla yarattığı konseptinin dış tasarımında, aerodinamik bir body kit yer alıyor. Aracın ağırlığını düşürmek için karbon fiber parçaların bolca kullanıldığı Q50 Eau Rogue konseptin, arka tamponunda F1 tipi stoplara da yer verilmiş. 21 inçli jantlar da aracın görsel güzelliğini arttıran bir diğer öge olmuş. Aracın kabin içerisinde de bolca karbon fiber malzeme kullanılırken, siyah ve kırmızı renklerin ağırlığı göze çarpıyor.

Konseptin "hafif" kaputunun altında hangi motorun kullanılacağı daha henüz netlik kazanmazken, eğer konsept üretime geçerse aracın motor gücünün 500 HP'yi geçeceği, torkunun da 812 Nm civarında olacağı tahmin ediliyor. Bu güçlü motorla Infiniti, BMW M ve Mercedes-Benz AMG'ye ciddi sıkıntılar çıkaracağa benziyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.