otohaber_logo
Haberler
Yeni Maxima Olabilir Mi?
Nissan’ın uzun ömürlü modellerinden biri olan Maxima’nın yeni kasasının ipuçları Detroit Otomobil Fuarı’nda ortaya çıktı.
Yeni Maxima Olabilir Mi?

Geçmişte üretilen Maxima modellerinin tasarım detaylarının da kullanıldığı Sport Sedan Concept'in ilk gözeçarpan özelliklerinden biri bumerang şeklinde tasarlanmış LED farlar ile çevrilmiş ön ızgarası oluşturuyor. Aracın içinde ise deri koltuklar, spor direksiyon simidi ve çift renkli olarak tasarlanan kabin, otomobilin içindeki şıklığın tamamlayıcıları oluyor.

Aracın kaputunun altında 300 HP gücünde 3.5 litrelik bir V6 motor yer alıyor fakat aracın teknik verileriyle ilgili herhangi bir detay Nissan tarafından paylaşılmış değil.

Nissan'ın Başkan Yardımcısı Andy Palmer'a göre bu konsept, Nissan'ın gelecektek tasarım felsefesi açısından da önemli ipuçları taşıyor. Andy Palmer ayrıca ; Nissan Sport Sedan Concept'in otantik bir spor otomobil'in tüm tatlarını yakaladığının altını çiziyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.