otohaber_logo
Haberler
Yeni C Serisi Bantlarda
Alman üretici, C Serisi modelini teslim etmeye hazır.
Yeni C Serisi Bantlarda

Yılın ilk otomobil fuarı olan Detroit Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri yapılan C Serisi, markanın ruhuna işlemiş kaliteli malzemeleri ve yenilikçi tasarım unsurlarıyla birlikte model Çin, Güney Afrika ve A.B.D olmak üzere dört farklı fabrikada üretilecek.

Yeni C Serisi ayrıca farklı motorlara da ev sahipliği yapacak. İki adet benzinli motor seçeneği arasında Türkiye'de de kullanılan 1.6 litrelik 156 HP ve 250 Nm tork değerine sahip turbo benzinli ünitenin yanında; 2.0 litrelik dört silindirli, 184 HP ve 300 Nm tork üreten bir motor da bulunuyor. Dizel cephesinde ise 2.2 litrelik dört silindirli 170 HP ve 400 Nm tork değerine sahip bir dizel ünite mevcut. Daimler Başkanı Dr Dieter Zetsche, "bütün bu gelişimler, Mercedes-Benz'in 2020 büyüme planları doğrultusunda önemli kilometre taşları" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.