otohaber_logo
Haberler
Yeni Cherokee, iki yeni dizel motorla geliyor
A.B.D'de satışa sunulan yeni Cherokee, Cenevre Otomobil Fuarı’ndan sonra satışa sunulacak.
Yeni Cherokee, iki yeni dizel motorla geliyor

Amerika pazarında geçtiğimiz yılın ekim ayında satışa sunulan yeni Cherokee, Avrupa'da ise önümüzdeki ay düzenlenecek olan 84'üncü Cenevre Otomobil Fuarı'ndan sonra satışa sunulacak. Bu yeni SUV iki yeni dizel motora ev sahipliği yapacak. Bu motorlar arasında en güçlü olan 2.0 litrelik Multijet II turbo dizel ünite olacak. 170 HP ve 350 Nm tork değerine sahip bu motor seçeneği, Stop/Start sistemi ve 9 kademeli otomatik şanzıman ile kombine edilmiş. Diğer dizel ünite ise, yine 2.0 litre hacimli 140 HP üretiyor ve 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş.

Yeni Cherokee'nin benzinli motor seçenekleri, Amerika pazarında kullanılan ile aynı olacak. 3.2 litre hacminde Pentastar V6 benzinli motor tam olarak 272 HP üretiyor ve 9 kademeli otomatik şanzıman ile kombine edilmiş. Daha çok Rusya ve Orta Doğu bölgelerine sunulması planlanan 2.4 litrelik 177 HP güç üreten Tigershark MultiAir dört silindirli ünite yine 9 kademeli otomatik şanzıman ile gücünü yere aktarıyor.

Yeni Jeep Cherokee, hem dört çeker hem de önden çekiş seçenekleri ile tüketiciye sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.