otohaber_logo
Haberler
C4 Cactus Cenevre'ye Hazır
Citroen'in mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyerini gerçekleştireceği C4 Cactus'ün detayları ortaya çıktı.
C4 Cactus Cenevre'ye Hazır

Her zaman farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Fransız marka Citroen C4 Cactus'ün detayları Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde belli oldu. Değişen dünya ve tüketicinin talepleri doğrultusunda tasarlanan otomobil, markanın genlerine işlemiş aykırı tasarımıyla dikkat çekiyor. Değişen dünyaya ayak uydurmak adına otomobilin konsept halinden uzaklaşmayan otomobil, kompakt hatchback modellerine bir alternatif niteliği taşıyor. Model, aynı zamanda plastik gövde kaplaması, panoramik cam tavan ve farklı bir C sütununa sahip. C4 Cactus, 4,16 m uzunluğu, 1,73 m genişliği ve 1,48 m yüksekliği 2,60 m uzunluğundaki dingil mesafesi üzerine kurulmuş.

Kendine özgü tasarıma sahip kabinde ise 7 inç multimedya ekranı dikkat çekiyor. Kanepe tarzı tasarlanan koltukların yanında kapı kolları gibi hareketli metalik aksamlar, parlak siyah kaplama ve deri kemer de bulunuyor.

Cenevre'de de sahne alacak olan C4 Cactus'ün motor seçenekleri arasında, 1.0 litre üç silindirli 82 HP güç üreten turbo benzinli motorun yanında, e-THP 110 HP ve 92 HP e-HDi üniteler bulunuyor. Ayrıca, 3.1 lt/100 km'lik yakıt tüketimine sahip 100 HP güçündeki BlueHDi motor da seçenekler arasında yerini alacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.