otohaber_logo
Haberler
Sarı Fırtına Audi S1
Cenevre Otomobil Fuarı’na sıkı hazırlanan markalar arasında bulunan Audi’den fuar öncesi yeniliği S1 ve S1 Sportback ile geldi.
Sarı Fırtına Audi S1

Audi'nin en küçük sporcusu S1 ve modelin 5 kapılısı S1 Sportback yüzünü gösterirken, bir dört tekerlekten çekiş markası haline gelen quattro aktarma sistemiyle 2.0 lt'lik TFSI motordan üretilen 231HP'lik güç onu ateşli küçükler arasına sokuyor. 4 silindirli motorun ürettiği 370 Nm'lik tork ve turbo benzinli üniteye eşlik eden 6 ileri manuel şanzımanla birlikte 0-100 km/s hızlanmasını 5.8 saniye gibi bir sürede tamamlayan S1 ve S1 Sportback'te ise bu süre 5.9 saniye olarak açıklanıyor.

Türkiye için şimdilik çok bir şey ifade etmese de Avrupa için önemli olan karbon emisyon oranlarında sırasıyla 162 ve 166 g/km'lik rakamlarla beliriyor. LED kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte ön tasarımında belirgin hatların oluşmasında farların içindeki kırmızı şeritlerin de etkisi var. Koyu siyah metalik aynalar ve 17 inçlik standart alaşım jantlarla hot hatch formatına yakın bir görüntü sunan ikilinin iç mekanında da 6.5 inçlik multimedya ekran ihmal edilmemiş.

Audi S1'in detaylı fotoğrafları için tıklayın bit.ly/MN3C60

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.