otohaber_logo
Haberler
Panda ve Freemont’ta Cross Modası
Fiat’ın küçük sınıf temsilcisi Panda ve SUV temsilci Freemont’a ,Cross versiyonları katılacak. 84’üncü Cenevre Otomobil Fuarı’nda sahne alacak modeller, her yol koşuluna adapte olabiliyor.
Panda ve Freemont’ta Cross Modası

Şehir içinde kullanımı kolay bir otomobil olan Panda, Cross versiyonuyla SUV'lara da gönderme yapıyor. Mevcut Panda modeline göre 370 cm kadar daha uzun olan model, daha geniş bir iç mekan sunuyor. Cenevre'de ilk gösterimi yapılacak otomobilde elektrikli diferansiyel kilidi sunularak özellikle hafif bozuk zeminlerde daha iyi tutunma ve aktarma sağlanması hedeflenmiş. "Auto" "Lock" ve "Hill Descent sürüş modlarıyla farklı sürüş tarzlarına da hitap etmesi amaçlanan Panda Cross'ta "Şehiriçi Fren Kontrol Sistemi" de bulunuyor. Otomobilin motor seçenekleri arasıda 80 HP'lik 1.3 Multijet II ve 90 HP'lik 0.9 TwinAir turbo benzinli bir ünite bulunuyor.

İtalya'da en çok tercih edilen SUV olan Fiat Freemont'un Cross versiyonunda ise parlak siyah ızgara ve platin krom detayların bulunduğu ön ve arka tamponlar dikkat çekiyor. Kabin içinde ise 8.7 inçlik multimedya ekranı bulunuyor. Araç içerisinde yine Alpine ses sistemi dikkat çeken diğer unsurlar arasında… Freemont Cross modelinde 4x4 aktarmalı 2.0 litrelik 170 HP'lik Multijet II motorun yanı sıra daha çok şehir hayatında kullanılması beklenen önden çekişli 2.0 litrelik 140 HP'lik Multijet II motor da alternatifler arasında.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.