otohaber_logo
Haberler
Focus Yüz Gerdirdi
Ford'un en çok tercih edilen modellerinden Focus, makyajlandı. Önümüzdeki hafta Cenevre Otomobil Fuarı'nda boy gösterecek olan kompakt sınıf yıldızda bir çok yenilik sunuyor.
Focus Yüz Gerdirdi

Markanın yol tutuş ustası olarak adlandırılan kompakt sınıf temsilcisi Focus, makyajlandı. Hatchback ve Stationwagon karoserleri üzerinde uygulanacak yeni makyajla daha güncel bir görünüme kavuşan Focus'un yenilenen ön tasarımının yanında yeni iç mekan ve motorlarda sunuluyor. 150 HP ve 180 HP'lik iki versiyonla sunulacak 1.5 litrelik Ecoboost motorun yanı sıra, 95 HP ve 120 HP güç üreten ve yine iki versiyonu bulunan 1.5 litrelik TDCi ünite de seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca 3 silindirli 1.0 EcoBoost motorda 100 HP ve 125 HP olmak üzere iki versiyonla sunulacak.

Bütün motor seçenekleri, 5 ve 6 ileri manuel şanzımanlar ile 6 kademeli otomatik ve yine 6 kademeli PowerShift şanzımanla beraber alınabilecek.

İç mekânda bulunan tuş erkânı gözle görülür seviyede azaltılmış. Ford, bu sayede daha basit ve ergonomik bir iç mekân elde etmiş.. Yine kokpitte 8 inç boyutunda dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Üç kollu direksiyon simidine yer verilen otomobilde, detaylar daha sportif tasarlanmış.

Önümüzdeki hafta 84'üncü Cenevre Otomobil Fuarı'nda sahne alacak olan makyajlı Focus'un yakın dönemde Türkiye'de de satışa sunulacağı açıklanan bilgiler arasında.

Makyajlı Ford Focus'un detaylı fotoğrafları için TIKLAYINIZ bit.ly/1k32HcW

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.