otohaber_logo
Haberler
Türkiye’ye Özel Yeti Geldi
Crossover segmentinin önemli temsilcisi Yeti, tasarımındaki eksiklikleri giderip şık bir yüz ve Türkiye'ye özel 1.6 dizel otomatik uyumuyla satışa sunuldu.
Türkiye’ye Özel Yeti Geldi

Ülkemizde 2009 yılından bu yana satışa sunulan ve bir makyaj operasyonu geçiren Yeti'de artık 1.6 litrelik dizel otomatik seçeneği de bulunacak.

Türkiye pazarı için özel olarak üretilen bu seçeneğin kaptunun altında 1.6 litrelik dizel bir ünite bulunuyor. 105 HP üreten bu motor 7 kademeli DSG şanzıman ile kombine edilmiş. Aracın ortalama yakıt tüketimi ise 100 km'de 5 litre olarak açıklanıyor. 1.6 litrelik dizel otomatik Yeti'nin başlangıç fiyatı ise 68 bin 900 TL.

Skoda Türkiye Genel Müdürü Tolga Senyücel, Yeti'ye güvendiklerini ve makyajla birlikte artık daha geniş bir kitleye hitap edebilecek donanımlara ve motor şanzıman uyumuna kavuştuklarına dikkat çekti.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.