otohaber_logo
Haberler
550 HP’lik Ateşli Wagon
Prestijli İngiliz markası Jaguar, Cenevre’ye güçlü bir station wagon ile giriş yapacak.
550 HP’lik Ateşli Wagon

Birkaç gün önce resmi fotoğrafları yayınlanan XFR-S Sportbrake, resmen tanıtıldı. Audi RS6 Avant ve Mercedes-Benz E63 AMG Estate'in rakibi olacak bu yüksek performanslı wagon, 5.0 litrelik supercharger motoru ile 550 HP ve 680 Nm tork üretiyor. F-Type modelinde sunulan Quickshift teknolojisine sahip sekiz kademeli otomatik şanzıman ile kombine edilmiş Jaguar XFR-S Sportbrake, 0'dan 100 km/s hıza 4.6 saniyede ulaşabiliyor. Otomobilin maksimum hızı ise elektronik olarak 300 km/s sınırlandırılmış.

Değişik yol koşullarına adapte olabilen geliştirilmiş süspansiyon sistemi ve aktif elektronik diferansiyel XFR-S Sportbrake'de dikkat çekiyor. Sedan versiyondan alınan 20 inç Varguna güçlendirilmiş hafif alaşım jantlar, yeni spoyler ve tamponlarda kullanılan karbon fiber parçalar otomobilin dış tasarımının atak görüntüsüne vurgu yapıyor.

Jaguar XFR-S Sportbrake'in detaylı fotoğrafları için TIKLAYINIZ bit.ly/1fQqJnn

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.