otohaber_logo
Haberler
Türkiye’nin Taşıyıcısı Yenilendi
1965 yılında pazara sunulmasından bu yana istikrarlı bir yükseliş gösteren Ford Transit, 7’inci nesli ile yollara adımını atıyor.
Türkiye’nin Taşıyıcısı Yenilendi

4 farklı karoser seçeneğine sahip Yeni Transit, artık yollardaki yerini alıyor. Ford Otosan Kocaeli tesislerinde üretilen Transit, 106 ülkeye ihraç edilecek. 3,5 ton yük taşıma kapasitesine sahip Yeni Transit'in uzun şasili versiyonları ise 4,7 tona kadar yük taşıyabiliyor. L1'den L5'e 5 farklı şasi uzunluğunda üretilen aracın "Van" versiyonunda 3 farklı uzunluk ve 2 farklı tavan yüksekliği bulunuyor.

Yeni Transit'in kaputunun altında ise 2.2 litrelik Global Duratorq TDCi motor bulunuyor. Bu motor 125 HP ve 155 HP'lik iki versiyonla satışa sunuluyor.

Bu güç ünitelerinden farklı olarak minibüs versiyonlarında aynı motorun 135 HP'lik versiyonu da bulunuyor. 6 ileri manuel şanzıman ise standart olarak sunuluyor. 2.2 litrelik Global Duratorq TDCi motor 100 kilometrede 6.5 litre yakıt tüketiyor. Yeni Transit, önden çekiş, arkadan itiş ve dört çekerden çekiş olarak satın alınabilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.