otohaber_logo
Haberler
Rahmi Koç Mustang’i Sevdi
Cenevre Otomobil Fuarı’nda Ford standının en ağır konuklarından biri olan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Ford Mustang’i ilgiyle inceledi.
Rahmi Koç           Mustang’i Sevdi

American Muscle diye adlandırılan otomobilleri saysanız, ismi ilk sıralarda yer alacak otomobillerden biri olan Mustang, Avrupai yüzüyle Cenevre'deydi. Türkiye'ye de 2015 yılında ithal edileceği açıklanan Mustang'da 2.3 lt'lik EcoBoost ve 5.0 litrelik V8 motorlar yer alacakken, olan Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un 5.0 lt'lik cabrio versiyondan kendine bir tane alacağı da duyumlar arasında.

Fazlasıyla Avrupai bir görünüme kavuşan ve LED'leriyle dikkat çeken Mustang, saf Amerikan tutkunları tarafından "fazla yenilikçi" olarak eleştirilirken, öte yandan Ford'un Avrupa pazarı için önemli oyuncularından biri olacağını da göstermiş oldu. Türkiye'ye ilk etapta ithal edilecek 2.3 litrelik EcoBoost motor 305 HP güç üretirken 5.0 litrelik V8 üniteli versiyonun da özel siparişle getirileceği açıklanan bilgiler arasında.

Volkan Demirkuşak

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.