otohaber_logo
Haberler
S Coupe Yıldızlar Liginde
Mercedes-Benz S Coupe, Cenevre Otomobil Fuarı’nda süper sporlara rakip oluyor. Merakla beklenen S Coupe'nin Türkiye'ye geliş tarihi de belli oldu.
S Coupe Yıldızlar Liginde

84'üncü Cenevre Otomobil Fuarı'nda Mercedes-Benz, S Coupe ile gövde gösterisi yapıyor. Daha keskin ve dinamik hatları ile dikkat çeken S Coupe, özellikle ön tasarımında daha sert ve kararlı bir görüntüye bürünmüş. Bunun en büyük etkisi değişen far grubu, sportif tamponlar ve farların içerisine yerleştirilen Swarovski kristaller. S Coupe'de 18 ile 20 inç arasında değişen hafif alaşım jantlar sunuluyor. Dünya prömiyeri yapılan otomobil, 5027 mm uzunluğa, 1899 mm genişliğe ve 1411 mm yüksekliğe sahip.

İç mekân ise bir S Serisi'ne yakışır nitelikte "niş" tasarlanmış. Otomobilin kabininde ilk dikkat çeken detay, bir sedan kadar ferah görünüyor olması. Otomobilin sedan versiyonunda bulunan analog saat ise S Coupe'de kullanılmamış. Daha önce koltuklar için kullanılan iki kişiselleştirme seçeneği, yeni S Class Coupe'de kahverengi, Bengal kırmızısı ve porselen tonları olmak üzere üç seçenekle sunuluyor. Niş segmentin yeni yıldızı olması hedeflenen S Coupe'nin Türkiye'ye geliş tarihiyse temmuz olarak belirtiliyor.

Mercedes-Benz S Serisi Coupe'nin Cenevre Fuarı'ndaki detaylı fotoğrafları için TIKLAYINIZ

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.