otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Megane CVT İle Geldi
Yenilenen Megane, iki farklı gövde seçeneği ve CVT şanzıman ile satışa sunuluyor.
Makyajlı Megane CVT İle Geldi

Renault'un sevilen modellerinden Megane, geçirdiği makyaj operasyonu sonrası Türkiye pazarına adımını atıyor. Mart ayı sonunda 51 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan model, Megane HB ve Megane Sport Tourer olmak üzere iki farklı gövde seçeneği ile sunulacak.

Fransız markanın yeni tasarım detaylarını üzerinde taşıyan Megane, daha dinamik ve daha karakteristik yapısı ile dikkat çekiyor. Otomobilin tamamen değişen ön tamponu ve yeni far tasarımı göze çarpan ilk detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca Megane'da LED gündüz farlarına da yer verilerek, daha teknolojik ve çekici bir ön yüz elde edilmiş.

Joy, Touch ve GT Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle satışa sunulacak Megane HB'in yanı sıra Sport Tourer versiyonda yalnızca Touch ve GT Line donanım seviyeleri bulunacak.

Makyajlı Megane, sürekli değişken oranlı CVT X-Tronic, EDC(çift kavramalı) ve 6 ileri manuel şanzıman olmak üzere üç farklı seçeneğe sahip. 6 kademeli EDC(çift kavramalı) şanzıman yalnızca 1.5 dCi 110 HP'lik versiyonla sunulurken, CVT şanzıman ise 1.6 16V 115 HP'lik benzinli motor seçeneği ile sunuluyor. Bu iki motor seçeneğine ek olarak, 1.5 litrelik dCi 90 HP ve Energy dCi 130 seçeneği 6 ileri manuel şanzıman ile satın alınabiliyor.

Makyajlı Megane'ın satışa çıkacağı net tarih ise 31 Mart 2014 olarak açıklanıyor.

Makyajlı Megane'ın Detaylı Fotoğafları için Tıklayınız bit.ly/1icuEPu

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.