otohaber_logo
Haberler
S Coupe AMG İle Geliyor
S Coupe’nin Cenevre’deki tanıtımından sonra modelin performanslı versiyonu da örtüsünü kaldırdı.
S Coupe AMG İle Geliyor

S63 AMG Coupe resmi olarak tanıtıldı. CL63 AMG modelinden daha hafif ve daha güçlü olan modelin önümüzdeki ay New York Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri yapılacak.

Bütün AMG modellerinde olduğu gibi S63 AMG Coupe de agresif bir gövde kiti ile taçlandırılmış. Geniş havalandırma ızgarası, kaslı etekler, parlak siyah arka difüzör ve krom 4 çıkışlı egzoz otomobilde dikkat çekiyor. Ayrıca S63 AMG Coupe'de 19 inç titanyum grisi çok kollu hafif alaşım AMG jantlara yer verilmiş.

S63 AMG Coupe'de 5.5 litrelik twin turbo bir V8'e yer verilmiş. Bu motor 585 HP ve 900 Nm tork değerine sahip. Otomobilin arkadan itişli versiyonu 0'dan 100 km/s hıza yaklaşık 4.3 saniyede ulaşırken, maksimum hızı ise 250 km/s ile sınırlandırılmış. Opsiyon olarak sunulan 4MATIC versiyon ise 0'dan 100 km/s hız için 3.9 saniyeye ihtiyaç duyuyor.

"MAGIC BODY CONTROL" adı verilen ve virajlarda otomobil sağa veya sola yattığında tıpkı bir motosiklet sürücüsü ya da kayakçı gibi aracın tepki vermesini sağlayan sistem, S Coupe modelinde olduğu gibi S63 AMG Coupe'de de bulunuyor.

Swarovski kristal LED gündüz farları ve Nappa deri otomobilde diğer dikkat çekici detaylardan…

Mercedes-Benz S63 AMG'nin detaylı fotoğrafları için TIKLAYINIZ bit.ly/1j2V75q

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.