otohaber_logo
Haberler
Renault Twingo Fiat 500’ün Kopyası mı?
Bu soruyu Fiat Grubu’nun tepe isimlerinden ve markanın halen başkanlık görevini yürüten John Elkann’ın kardeşi Lapo Elkann soruyor.
Renault Twingo Fiat 500’ün Kopyası mı?

Dünyanın en önemli otomobil üreticilerinden Fiat'ın sahibi olan Agnelli ailesi, Fiat, Abart, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati gibi İtalyan markalarını da bünyesinde barındırıyor. Ayrıca yeni Chrysler ortaklığıyla birlikte ailenin sanayi kolları da uzamaya devam ediyor. Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Renault Twingo ile ilgili paylaştığı gönderiyle gündeme gelen Giovanni Agnelli'nin torunu ve belki de markanın bir sonraki başkanı olarak adlandırılan Lapo Elkann, mesajında Renault'yu efsanevi Fiat 500 modelini kopyalamakla eleştiriyor. "Elkann Fransızların Fiat 500'ü kopyalaması hakkında ne düşünüyorsunuz. Renault orijinalleri kopyalamayı bırakmalı" diyerek Fransız markayı adeta topa tuttu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.