otohaber_logo
Haberler
2028 HP’lik Yırtıcı
Amerikalı süpersporcu Trion Nemesis, 2028 HP ve Predator(Yırtıcı) moduyla Bugatti Veyron ve Koenigsegg One:1’e rakip olacak.
2028 HP’lik Yırtıcı

Amerikalı süperspor otomobil üreticisi Trion Supercars (TSC), Nemesis adını verdikleri yeni model üzerinde çalışmalara başladığını açıkladı. Kaliforniya'da yer alan Amerikalı şirketin yeni otomobili Nemesi, V8 twin turbo motoruyla 2028 HP'den fazla güç üretecek ve Bugatti Veyron, Koenigsegg One:1 gibi rakiplerinden daha güçlü olacak.

Karbon fiber şasi ve gövdeye sahip otomobilin bazı parçaları da ınconel alaşımdan oluşuyor. Trion Nemesis gücünü yere 8 kademeli sıralı otomatik şanzımanla aktarıyor. Bu süperspor otomobilin 0'dan 100 km/s hızlanması 2.8 saniye olarak açıklanırken maksimum hızı ise 450 km/s.

Otomobilin iç mekanıyla ilgili herhangi bir görsel yayınlamayan şirket, otomobilin geniş bir multimedya ekranına ve "Predator Modu" adı verilen kabin aydınlatması, egzoz, süspansiyon, yerden yükselik ve devir sınırlayıcı gibi özelliklere sahip bir sistemin sunulacağını belirtiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.