otohaber_logo
Haberler
Fransız Makyajı
Peugeot’nun MPV’si 5008 yenilenmiş haliyle Türkiye’de satışa sunuldu.
Fransız Makyajı

Fransız otomobil markasının pratik ve geniş hacim sunan modeli 5008 yenilendi. Bu ay itibariyle Türkiye'de satışına başlanan model, Head Up Display ekranı ve geri görüş kamerasıyla dikkat çekiyor.

Bu başarılı kopmak MPV'de 308'de de gördüğümüz LED farlara yer verilmiş. Markanın en son tasarım detaylarını üzerinde bulunduran otomobilde, 1.6 litrelik e-HDi 115 HP motor sunuluyor. ETG6 otomatik şanzımanla kombine edilmiş bu motorun ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 4.7 litre olarak açıklanıyor.

Tamamen yenilenen ön yüz, Fransız markanın stil kodlarına göre tasarlanmış. Farlar opsiyonel olarak viraj yönlendirmeli Xenon sistemiyle donatılabiliyor. Aracın ön yüzünde, krom ön ızgara ve üzerindeki Peugeot logosu göze çarpıyor. Son dönemde aile otomobillerinde de sportiflik aranması dolayısıyla 5008'de de iç mekan konforlu olduğu kadar sportif… GT otomobillerden esinlenilerek tasarlanan gösterge paneli ilk dikkat çeken detaylardan. Ayrıca yenilenen 5008'in ön koltuk başlarına entegre 7 inç boyutundaki 2 adet multimedya ekranı, yolcuların eğlenceli seyahat etmeleri için gereken havayı sağlıyor.

Kompakt boyutlara sahip 5008'in 4530 mm uzunluğu 1840 mm genişliği bulunuyor. Bu boyutlarla geniş bir hacim sunan 5008'in 758 ile 823 litre arasında değişiyor. İkinci sıra koltuklar kaldırıldığında bu hacim 2506 litreye kadar yükseltilen otomobilin, düz yükleme eşiği, eşyaların kolay yerleştirilmesine imkan sağlıyor.

Makyajlı 5008 77.153 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.