otohaber_logo
Haberler
Rapid Spaceback Geldi
Skoda’nın beklenen modeli Rapid Spaceback, Türkiye’ye adımını attı.
Rapid Spaceback Geldi

Skoda'nın özellikle gençlere yönelik tasarladığı Rapid Spaceback 44.900 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarına sunuldu. 5 farklı güçteki motor ve iki farklı donanım seviyesiyle satışa sunulan otomobil, markanın yeni tasarım unsurlarını üzerinde taşıyor. Otomobilin C ve D sütunları arasında konumlandırılan üçüncü camı, otomobilin farklı tasarım öğelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Uzun dingil mesafesi iç mekanda cömert bir diz mesafesi sunarken 384 litrelik bagaj hacmi koltuklar yatırıldığında 1.349 litreye ulaşabiliyor.

İç mekanda üç kollu direksiyon simidi, döşeme kaplamaları ve yeni tasarımlı koltuk kumaşlar Rapid Spaceback'te dikkat çekiyor.

Yeni Skoda Rapid Spaceback üç benzinli ve iki farklı güçte dizel motor ile sunuluyor.

Aracın giriş seviyesinde, 5 ileri manuel şanzımanla sunulan 1.2 litrelik 75 HP üç silindirli benzinli motor yer alıyor. Bu motorun yakıt tüketimi ortalama 100 km'de 5.9 litre olurken 105 HP'lik 1.2 litre TSI motor ise 6 ileri manuel şanzımanla 100 km'de 5.4 litre tüketim değeri sunuyor. Rapid Spaceback'in en güçlü benzinli motor seçeneği ise 1.4 litrelik 122 HP TSI oluşturuyor. Özel olarak 7 ileri DSG çift kavramalı otomatik vites kutusuyla donatılan bu motor, 100 km'de ortalama 5.8 litre yakıt tüketim değerine sahip.

Dizel cephesinde ise 1.6 litrelik TDI dizel motorun 90 ve 105 HP'lik güç seçenekleri bulunuyor. 90 HP'lik versiyon sadece 7 ileri DSG otomatik şanzımanla sunuluyor. Araç, bu motor ve şanzımanla 100 km'de ortalama 4.5 litrelik tüketime sahip. 1.6 litre TDI 105 HP'lik motor ise 5 ileri manuel şanzımanla sunuluyor ve 100 km'de ortalama 4.4 litre tüketiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.