otohaber_logo
Haberler
Jetta’ya 2015 Makyajı
Volkswagen’in sevilen modellerinden Jetta’nın makyajlı hali New York Otomobil Fuarı’nda sahne alacak.
Jetta’ya 2015 Makyajı

Alman marka, kompakt sedan temsilcisi Jetta'nın makyajlı halini 2015 yılının ikinci yarısında satışa sunacak. Makyajlanan otomobilin yüzünde ilk etapta çok kayda değer bir farklılık gözükmemekle birlikte LED gündüz farlarına yer verilen 2015 Jetta'da çift-xenon farlar ise opsiyonel olarak sunuluyor. Arka bölümde ise revize edilmiş bagaj kapağı göze çarparken, bagajın üzerinde bulunan spoyler ve LED'li stop lambaları yalnızca GLI ve hibrid versiyonlarda bulunacak.

İç mekanda da yenilikler kendisini gösterirken krom detaylar ve gösterge panelindeki revizyon dikkat çekiyor. Dış tasarıma oranla daha az yenilik sunan iç mekânda yeni çok fonksiyonlu direksiyon simidi, makyajdan nasibini alan havalandırma düğmeleri ve piyano siyahı kaplamalar 2015 Jetta'nın yeni stilini ortaya koyuyor.

Golf V ile aynı platform olan PQ35'te üretilmeye devam eden otomobilin motor seçeneklerinde bir değişiklik olmasa da 2.0 litrelik turbo dizel motorun gücü 10 HP arttırılarak 152 HP'ye yükseltilmiş. New York Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan makyajlı Jetta'da güvenlik yönünden gelişmeler de dikkat çekerken, pek çok rakibin donanım listesine giren kör nokta uyarıcısı, çarpışma önleyici gibi sistemler de donanımlar arasında.

2015 Volkswagen Jetta'nın detaylı fotoğrafları için TIKLAYINIZ bit.ly/1hHx8aV

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.