otohaber_logo
Haberler
Yaris'e Makyaj Desteği
Japon markanın küçük sınıf temsilcisi Yaris makyajlandı. Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya pazarlarında satılacak olan Yaris'te markanın yeni tasarım detayları da dikkat çekiyor.
Yaris'e Makyaj Desteği
1999 yılında ilki, 2005'te ikincisi tanıtılan Yaris'in en son jenerasyonu ise 2011 yılında yollardaki yerini aldı. Toyota gelecek yıl, Meksika'da üretimine başlayacağı ve yeni jenerasyon Mazda2 ile aynı platformu paylaşacak olan Yeni Yaris'i tanıtacak. Japon marka, Yeni Yaris'ten önce ara model niteliği taşıyan makyajlı Yaris'i de sahneledi. Ön ve arka tasarımında belirgin değişiklikler bulunan aracın JDM versiyonundan da agresif gözüktüğünü belirtmek gerekiyor.

Çin'de Vitz adıyla satılan ve markanın en son tasarım detaylarını üzerinde taşıyan aracın arka tasarımında ise yeni LED stoplar dikkat çekerken, elden geçirilen kabinde daha ferah ve geniş bir alan sağlanmış.

Toyota, Yaris'te 1.0 ve 1.3 litre benzinli motorların yanında 1.4 litrelik dizel ve hibrid versiyonların satışına devam edecek.

2014 Yaris'i daha yakından görmek için Tıklayınız bit.ly/1l7ltBZ

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.