otohaber_logo
Haberler
Ayrı Bir Telaş: Düğün Otomobilleri
Düğün günleri için hazırlıklar aylar öncesinden başlar. Akıllarda ise “ne eksik” sorusu kalır. Bu özel günü unutulmaz bir otomobille taçlandırmak isteyen çiftler için “klasik” düğün otomobillerini derledik.
Ayrı Bir Telaş: Düğün Otomobilleri

Havaların ısınmasıyla beraber evlenmeye karar verenlerin, aylar öncesinden plan ve hazırlık yaptığı düğün mevsiminin de yaklaşmasıyla birlikte, o günde sarfedilen çabalar da akıllara geliyor. Herkes o özel günün kusursuz bir biçimde, tam da hayalindeki gibi olmasını arzular. Bu hazırlığın bir parçası da kuşkusuz düğün otomobilleri. Sonuçta hayatın en unutulmaz anlarından biri olan düğün gününde bu özel otomobiller de hafızalarda yerini alacak. Kimileri üstü açık bir roadster ile düğün gününü keyiflendirirken bazı çiftler de tıpkı eski Türk filmlerindeki gibi klasik otomobilleri tercih ediyorlar. Işte biz de bu konuda evlenecek çiftlere faydalı olabileceğini düşündüğümüz alternatifleri toparladık.

Düğün araçlarını kiralamada sektörde kendini ispatlamış, tanınan firmaların yanında birçok kaçak firma da bulunuyor. Özel bir günün bakımsız, hurda bir otomobille akılda kalmasını kimse istemez! Bu nedenle kiralama şirketleri hakkında detaylı bir araştırma yapmak, olası riskleri en aza indirecektir.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.