otohaber_logo
Haberler
Zagato ve Lamborghini'den Koleksiyonluk Otomobil
Zagato ve Lamborghini'nin elinden çıkan koleksiyonluk otomobil Lamborghini 5-95 Zagato, Concorso d'Eleganza Villa d'Este'de boy gösterecek.
Zagato ve Lamborghini'den Koleksiyonluk Otomobil
Zagato ve Lamborghini'nin 1965 yılından bu yana süren ortaklarının son meyvesini gün yüzüne çıkardı. Zagato'nun 95'inci yıl dönümüne özel olan Lamborghini 5-95 Zagato, otomobil koleksiyoncu olan Albert Spiess'a teslim edildi.

Gallardo LP-570-4 baz alınarak tasarlanan otomobilde hafif parçalar kullanılmış. Lamborghini Raptor Zagato'da da yer verilen ve kaputunun üzerinde bulunan dalgalı spoyler otomobildeki dikkat çekici öğeler arasında yer alıyor.

Ayrıca otomobilde karbon fiber aksana da yer verilmiş. Markanın sportif duruşundan ödün vermeyen Lamborghini 5-95 Zagato, İsviçre'de yapılacak Concorso d'Eleganza Villa d'Este'nin son haftasında boy gösterecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.