otohaber_logo
Haberler
Brabus’dan 400 HP’lik GLA
Mercedes-Benz’in kompakt premium SUV’u Brabus’un elinde bambaşka bir karaktere büründü.
Brabus’dan 400 HP’lik GLA
Alman marka Mercedes'in geçtiğimiz aylarda Türkiye'de satışa sunduğu A Serisi üzerinde yükselen GLA, markanın modifiye kolu Brabus'un elinden çıktı. Brabus, GLA45 AMG'yi geliştirerek, 360 HP güç üreten motoru 400 HP'ye yükseltti. Motorun torku da kullanılan kit sayesinde 500 Nm torka çıkartıldı. Bu ateşli GLA, 0'dan 100 km/s hıza 4.4 saniyede çıkmayı başarıyor. Aracın maksimum hızı ise 270 km/s olarak açıklanıyor.

Ayrıca Brabus, GLA 220 CDi modelini de geliştirerek, 40 HP ekstra güç elde etmeyi başardı. 210 HP üreten bu versiyon ise 410 Nm tork değerine sahip. Araç, 0'dan 100 km/s hıza 8 saniyede ulaşıyor.

Brabus yalnızca kaputun altıyla ilgilenmemiş. Spor ve off-road karşımı bir gövde kitine yer verdiği otomobilde, ayrıca hafif alaşım jantlarda sunuluyor. Bunun yanı sıra, GLA için iki farklı süspansiyon sistemi de hazırlayan ünlü modifiye markası, Brabus spor egzoz sistemine de yer vermiş.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.