otohaber_logo
Haberler
Mitsubishi’den Yeni Sedan Attrage
Japon marka Mitsubishi, yeni sedan modeli Attrage'ı 43.900 TL başlangıç fiyatıyla satışa sundu.
Mitsubishi’den Yeni Sedan Attrage

Mitsubishi, Spacestar'dan sonra yeni modeli Attrage, Türkiye'de pazarında satışa sundu. Yalnızca 1.2 litrelik benzinli motorla tercih edilebilen Attrage, 5 ileri manuel ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonlarına sahip. Attrage'ın kaputunun altında bulunan benzinli motor, 80 HP güç 106 Nm tork değerine sahip. Yeni Attrage, Intense donanım seviyesi ve manuel şanzımanla 43.900 TL fiyat etiketine sahipken, aynı donanım seviyesinde CVT otomatik şanzıman seçeeği, 46.900 TL'den satışa sunuluyor.

Otomobilde Anahtarsız Çalıştırma, Deri Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu, Far Sensörü, EBD destekli ABS ve BA (Fren Destek Sistemi), HSA (Yokuş Kalkış Destek Sistemi), ASTC (Aktif Denge Kontrolü ve Kaymayı Önleyici Çekiş Sistemi) gibi özelliklerin yanında, 15 inç alaşım jantlarda yine aracın standart donanımıyla birlikte sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.