otohaber_logo
Haberler
İnternet'in En Hızlı Sitesi
Otomotiv sektöründe bilinirliği ve güvenirliği en yüksek “yerli” otomotiv mecrası olan otohaber’in dijital hayatı başarılarla devam ediyor.
İnternet'in En Hızlı Sitesi

2009 yılında yenilenen www.otohaber.com.tr 2014 yılındaki yeni atılımıyla birlikte, otomotiv sektörünün nabzının attığı dijital mecra olmayı ilke edinirken, okuyucu ve takipçilerin desteği de otohaber Dijital'in doğru yolda ilerlediğini gösteriyor.

Otomotiv gazeteciliğinin ve yeniliklerin dijital platformda da okurlar tarafından yoğun şekilde takip edildiği rakamlarla da ortaya çıkıyor. Dünyadaki ve Türkiye'deki önde gelen sitelerin sayfa gösterimlerini ve kullanıcı sayılarını ölçen en önemli referans sitesi Gemius.com'un istatistik sonuçlarına göre www.otohaber.com.tr, 2014 yılının ilk 7 aylık sürecinde sayfa gösterim yaklaşık 2,5 kat artarak, 1.046.377 olan sayfa gösterim sayısını, temmuz ayında 2.501.416'ya çıkartarak yükselişini de belgeledi. Aynı dönemde Facebook'ta ocak ayındaki 19.550 adetlik takipçi sayısını 50.575'e çıkartarak yüzde 2 katından fazla bir büyüme de yakaladı.

Otomotiv tutkunlarının ve sektörün www.otohaber.com.tr'ye gösterdiği bu alaka, yaptığımız işin desteklendiğini gösterirken, okuyucularımızın ilgisiyle bu rakamların ve objektif habercilik anlayışımızın gelişerek devam edeceğini belirtmek isteriz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.