otohaber_logo
Haberler
Volvo’ya Üç Silindirli Geliyor
İsveçli üretici Volvo 2016 yılının ilk aylarında yeni üç silindirli benzinli motorunu tanıtacağını açıkladı.
Volvo’ya Üç Silindirli Geliyor
Volvo Car Group Güç Üniteleri Mühendisliği Başkan Yardımcısı Derek Crabb, İsveçli markanın yeni motorunun 2016 yılında geleceğini açıkladı. Her iki yılda bir Drive-E teknolojisi motor yelpazesini arttırmayı planladıklarını dile getiren Crabb, 2016 yılının başında üç litrelik 1.5 litre benzinli motoru tanıtacaklarını açıkladı. Bu motorun Volvo V60 ve S60 modellerinde yer alacağını ve ilerleyen zamanda da kompakt SUV modellerinde kullanılacağınıi söyledi. Bu ünite aynı zamanda Volvo'nun gelecekteki hibrid modellerin de çatısını oluşturacak.

"Bu motorun S60'a kadar olan tüm modellerimizde kullanılacağını düşünüyorum. XC modellerinde ise yeri verilmesi şu an için imkansız." Açıklamasında bulunan Crabb, dört silindirli Drive-E teknolojisine sahip motor yelpazesini de arttırmayı amaçladıklarını söyledi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.