otohaber_logo
Haberler
Siyahlara Büründü
Volkswagen’in beğenilen ticarisi Caddy’nin sınırlı sayıda üretilecek Black Edition versiyonları gün yüzüne çıktı.
Siyahlara Büründü

Alman devi Volkswagen, Caddy'nin tamamen siyah renkte ve yollarda olan modele göre makyajlı diyebileceğimiz Black Edition versiyonları tanıttı. Özellikleri ve donanımlarıyla bu zamana kadar üretilen en lüks Caddy olma özelliği taşıyan Black Edition versiyon, yalnızca İngiltere pazarı için üretildi.

Koyu siyah renkteki Caddy Black Editon'da camlar, tamponlar, havalandırma çıkışları, kapılar ve daha birçok detay tamamen otomobilin renginde… 17 inç boyutunda Caddy Black Edition versiyonuna özel hafif alaşım jantların yer aldığı aracın iç mekanında da deri ve alkantara döşeme göze çarpıyor.

Volkswagen Caddy Black Edition'da 105 HP güç ve 250 Nm tork üreten 1.6 litrelik TDi motor görev yaparken, 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş. Aracın ortalama yakıt tüketimi 5.1lt/ 100 km olarak açıklanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.