otohaber_logo
Haberler
Sportif İzmitli
i20’nin ilk fotoğraflarını gösteren Güney Koreli üretici, şimdi de modelin en sportif üç kapılı versiyonunu ortaya çıkardı.
Sportif İzmitli
Çizim fotoğrafından da anlaşılacağı üzere , daha dinamik bir görünüme kavuşan Hyundai i20 Coupe, genç otomobil tutkunlarını kendine çekmeyi hedefleyecek.
Hyundai'nin Almanya, Rüsselsheim'daki tasarım stüdyolarında dizayn edilen yeni i20 Coupe, İzmit'teki Hyundai Assan Fabrikası'nda beş kapılı kardeşiyle birlikte üretilerek tüm Avrupa'ya ihraç edilecek.
Hyundai, i20 Coupe'de pratik kullanım ile eğlenceli sürüş özelliklerini bir araya getiriyor. Kendine özgü sportif bir karaktere sahip olan araç şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor.
Yeni Hyundai i20 Coupe, beş kapılı kardeşinden daha keskin ve eğimli arka kısımla ayrılıyor. Aynı zamanda daha sportif bir tavan spoyleri bulunan otomobil, sade ve şık bir yapıya sahip. Beş kapılı Yeni i20'ye göre daha uzun bir kaputu ve daha sert köşeleri olan aracın güçlü duruşunu simgeleyen bir diğer kısımsa tamponları ve LED stop lambaları.
Hyundai i20 Coupe'nin dünya prömiyeri, beş kapılı versiyonla birlikte Paris Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.