otohaber_logo
Haberler
Volvo Ruhlu Geely
Volvo'yu satın alan Geely'nin yeni sedanı GC9'da İskandinav markanın izleri görülüyor.
Volvo Ruhlu Geely
Çinli otomobil üreticisi Geely'nin son dönemlerdeki tasarımlarında Volvo'nun etkisi büyük… Nitekim, 2010 yılında aldığı Volvo'nun teknolojilerinden ve tasarım anlayışından yararlanmaya başlayan Geely, bu felsefede yarattığı yeni sedanı GC9'u da ün yüzüne çıkardı. Markanın premium sedan pazarında bayrağını taşıyacak GC9'da İskandinav izleri belirgin olarak görülebiliyor.

2013 yılının nisan ayında Şangay Otomobil Fuarı'nda tanıtılan KC Concept modelinin üretim versiyonu olan GC9, eski Volvo tasarımcısı ve 2012 yılında Geely'nin tasarım şefi koltuğuna oturan Peter Horburty imzası taşıyor.

Güçlü bir görünüme sahip GC9'un ön bölümünde LED'li farlar, büyük sisler ve dikkat çekici tampon aracın prestijli tasarıma vurgu yaparken, arkada ise sportiflik dozu artıyor. Çift çıkışlı egzoz, Audi A7'dekine benzer aşağı doğru eğimli bagaj kapağı ve yeni nesil LED stoplar GC9'un imzalarından…

Geely GC9'un dünya prömiyeri kasım ayında Guangzhou Otomobil Fuarı'nda yapılacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.