otohaber_logo
Haberler
Renault ailesi büyüyor
Fransız üretici, özellikle Megane modelinde çok rağbet gören GT Line versiyonunu Clio modelinde de sunmaya başladı.
Renault ailesi büyüyor
Clio GT Line; sportif görünüm, sürüş konforu ve ekonomiyi bir arada arayanlar için tercih edebilecekleri bir seçenek oluşturuyor.
Renault Sport Technologies tarafından geliştirilen Clio GT Line'da ;özel ön ve arka tamponlar, ön tampona Engtegre LED Gündüz Farları, Arka Yüzde GT Line logosu, spesifik Renault Sport kapı eşiği ve 16'' GT Line alüminyum jantlar mevcut. GT Line'nın, dış tasarımında kullanılan koyu metal parçalar ile de diğer modellerinden farklılığını gözler önüne seriyor.
İç tasarımda ise deri direksiyon simidi, parlak siyah lake iç dekor paketi ve spesifik Renault Sport kapı eşiği, dikkat çeken detaylar...
Dokunmatik ekranlı internet bağlantılı entegre navigasyon multimedya sistemi olan Renault R-Link, geri görüş kamerası, 17'' GT Line alüminyum jantlar ve farklı kişiselleştirme seçenekleri ise Clio GT Line'da opsiyonel olarak müşterilerin beğenisine sunulan özellikler arasında yer alıyor.
Yeni Clio GT Line,özel Atlas Mavi renginde de sipariş edilebiliyor.
Clio GT Line serisinde 3 farklı motor seçeneği bulunuyor; benzinli 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesli 1.2 Turbo EDC 120bg ile birlikte dizel tarafında yakıt tasarrufu ve performansı bir arada sunan 1.5 dCi 90 bg ve 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesli 1.5 dCi EDC 90 bg.
Clio GT Line, 55.300 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.