otohaber_logo
Haberler
Asıl Yeniliği Motorunda
Dünyanın en çok satılan SUV’larından biri olan Honda CR-V’nin makyajlanmış hali 2 Ekim’de başlayacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak.
Asıl Yeniliği Motorunda

Amerika'da çıkan versiyonuyla oldukça benzeyen yönleri olan CR-V'nin dış tasarımındaki yenilikler arasında ön tampon, ön sis farları ve daha modern bir görünüme kavuşturulmuş LED farlar yer alıyor. Krom detaylarda aracın dış tasarımının şıklığına katkıda bulunuyor.

CR-V'nin asıl yeniliği ise kaputunun altında yer alıyor. Özellikle Türkiye'deki satışlarını artmasına sebep olan 1.6 litrelik 120 HP'lik i-DTEC motor revize edilerek gücü 160 HP'ye çıkarılmış. 350 Nm tork üreten bu motor, 6 ileri manuel şanzıman ve Honda'nın yeni geliştirildiği 9 kademeli otomatik şanzımanla da kombine edilebiliyor. Manuel şanzımanlı CR-V'nin karbon salımı eski motora göre yüzde 11 düşürülmüş, yeni değer 130 g/km. Otomatik şanzımanlı modelin ise karbon salımı 135 g/km olarak verilmiş. 120 HP'lik dizel motorlu CR-V'lerin de satışına devam edileceği gelen bilgiler arasında… Fakat 120 HP'lik dizel motorda otomatik şanzıman seçeneği bulunmayacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.