otohaber_logo
Haberler
Nissan Pulsar Paris'in Gözdelerinden
Kompakt HB sınıftaki sıkı rekabete yeni bir soluk getirmesi için Avrupa’da tasarlanan Pulsar, markanın yeni tasarım ve güvenlik anlayışını da hissettiriyor.
Nissan Pulsar Paris'in Gözdelerinden

Japon üreticinin İspanya- Barselona'daki fabrikasında üretilen ve sonbaharda Avrupa'da satışa çıkması beklenen 5 kapılı HB modeli Pulsar, Opel Astra, Volkswagen Golf ve Ford Focus gibi modellere meydan okumaya geliyor. İlk etapta açıklanan bilgiler arasında, 2.7 metrelik dingil mesafesi ve 4.38 metrelik uzunluğuyla dikkat çeken Pulsar'da, 1.2 litrelik DIG-T 120 HP'lik turbo benzinli ve 110 HP'lik dizel motorların kullanılacağı biliniyor.

95 g/km'lik karbon emisyonuyla, şimdilik maalesef Türkiye'yi çok ilgilendirmeyen çevre konusunda, Avrupa'da çevreci sınıfına girmeyi hedefleyen Pulsar, XTronic otomatik şanzımanla satılacak. Tasarımında, Qashqai, Note, X-Trail gibi yeni nesil Nissan modellerinden izler taşıyan Pulsar özellikle ön tasarımıyla şık gözüküyor. Oldukça kaslı gözüken ve arkaya doğru hatlarını belirginleştiren Pulsar, kaslı kaputuyla tasarım detaylarına ilgi duyanları kendine çekecek gibi. LED farlar tasarım kadar enerji tasarrufu konusunda da yüzde 50'lik payla dikkat çekiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.