otohaber_logo
Haberler
Mercedes Plug-In ile Geliyor
Paris Otomobil Fuar’ında B Serisi, AMG GT ve Plug-In hibrid modeli S500 Plug In ile şov yapan Stuttgartlı üreticinin tepe ismi Dieter Zetsche markanın hibrid modellere yöneldiğini ve 2017 yılına kadar ortalama her 4 ayda bir yeni bir hibrid model tanıtaca
Mercedes Plug-In ile Geliyor
911 Rakibi
Markanın daha önce SLS ile girdiği süperspor otomobil pazarına yepyeni bir oyuncu olan AMG GT ile katılıyor oluşuna değinen Zetsche, yeni modellerin gelebileceğini söyledi. Bu yıl 40.000 adet AMG modeli satmayı planladıklarını ifade eden Bay Z, 4.0 litrelik yeni motorun ve AMG`lerde kullanılan düşük hacimli yeni ünitelerin müşteriler tarafından beğenildiğine dikkat çekti.

Bu S Serisi 2.8 Litre Tüketiyor
Fuarda tanıtılan S500 Plug-In hybrid modeli 2.8 litrelik yakıt tüketimiyle fuarın en lüks ve en düşük tüketimli modellerinden biri olurken markanın yönünü de gösterdi.




Türkiye Çok Önemli
Yuvarlak masa toplantısında Türkiye ile ilgili yorumlarını aldığımız Zetsche, Türkiye`nin durumundan cok memnuniyet duyduğunu, ülkenin marka açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Premium pazardaki gelişimi yakından takip ettiklerini söyleyen Zetsche, vergilerin Avrupa normlarında olmasıyla pazarın güçleneceğini ifade etti. Özellikle kamyon ve otobüste Türkiye`nin çok önemli bir rol üstlendiğinin altini cizen Zetsche, Türkiye`den önemli malzemeleri tedarik ettiklerini de kaydetti.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.