otohaber_logo
Haberler
Peugeot 308 Yılın Sürücüsünün Peşinde
Fransız markanın düzenlediği aktivitenin büyük ödülü 1 adet 308 olacak.
Peugeot 308 Yılın Sürücüsünün Peşinde

Bizim Eskişehir'de katıldığımız aktivitenin büyük ödülünün yanısıra test sürüşü yapanları 7 adet Iphone6, 50 adet Ipad Mini ve 250 adet Sennheiser Bluetooth kulaklıktan birini kazanma şansı bekliyor. Ayrıca Yılın Otomobili ile Türkiye yollarına çıkacak olan Ümit Erdim, uğrayacağı 37 şehirde Peugeot Yetkili Satıcıları'nda düzenlenecek olan aktivitelere katılıyor, Volkan Işık Akademi yetkilileri ile test sürüşleri gerçekleştiriyor.

Bu yolculuk kapsamında oyuncu-sunucu Ümit ERDİM, Yeni Peugeot 308 ile birlikte 37 farklı şehirde 50'den fazla noktayı ziyaret ediyor.

22 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında Peugeot Yetkili Satıcılarını ziyaret ederek test sürüşüne katılanlar ise Peugeot 308 dahil toplam 308 adet hediyeden birini kazanma şansı elde edecekler.

Etkinlik ile tüm bilgilere www.yilinotomobiliyilinsurucusunuariyor.com adresinden ulaşılabilir ve çekilişe katılabiliniyor. Ayrıca proje kapsamında yapılan test sürüşleri ve etkinlikler Peugeot'nun facebook sayfası www.facebook.com/peugeotturkiye ve twitter sayfası www.twitter.com/peugeotturkiye üzerinden yayınlanıyor. Etkinliğe ait maceralar sosyal medya ve mini sitenin yanısıra videolar eşliğinde youtube sayfası www.youtube.com/peugeotturkiye üzerinden de takipçiler ile paylaşılıyor.

Fotoğraflar İçin Tıklayın...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.