otohaber_logo
Haberler
11 Milyon TL’ye Uçakla Teslim Ferrari
Zengine otomobil satın almak bile farklı… Sınırlı sayıda üretilen LaFerrari direkt kargoyla adrese teslim ediliyor.
11 Milyon TL’ye Uçakla Teslim Ferrari

İnternet sitelerinden otomobil satışlarında ilginç ilanlara rastlamak mümkün. "Gırtlağa kadar dolu", "bayandan satılık", "içinde küfür dahi edilmemiş otomobil", "pilottan satılık", "tertemiz" gibi birçok satış politikası gördük. Tabii zengine durum biraz daha farklı…

Ne de olsa bir Ferrari'ye bu cümleler çok da yakışmayacaktır. Süperspor otomobil ilanlarında genelde aksesuarlar ve kilometre daha ön plandadır. Yalnız öyle bir ilana rastladık ki biz dahi şaşırdık. Yalnızca 499 adet üretilen bir LaFerrari'yi parasını bastırıp almak istediğiniz de bu internet sitelerinden verilen numarayı arayıp "İstenildiği takdirde uçakla kargo teslim edilir" güvencesiyle satın alabiliyor olmak da ilginç.

Böyle bir otomobili satan şirket elbette tek yönlü değil. Almanca, İngilizce, Türkçe hatta süperspor otomobillere olan meraklarıyla bilinen Araplar için Arapça hizmet verebiliyorlar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.