otohaber_logo
Haberler
En Güçlü 1 Serisi Sahnede
İki hafta önce standart 2015 1 Serisi’nin fotoğraflarına yakından bakma fırsatını bulmuştuk. Şimdi de modelin en güçlü versiyonu olacak M135i’nin fotoğrafları yayınlandı.
En Güçlü 1 Serisi Sahnede

Fotoğraflarda görülen aracın rengi oldukça iddialı. BMW 1 Serisi'nin en güçlü versiyonu olacak M135i'nin görüntüsü de bunu doğruluyor. Güçlü bir görünüme sahip ön tamponlar ve geniş hava girişleri aracın tasarımını kuvvetlendirip, standart 1 Serisi'nden ayırıyor. Gümüş renkli yan aynalar ve siyah metalik arka tampon da aracın diğer görsel farklılıkları.

Gelelim aracın motor kaputunun altına … 3.0 litrelik 6 silindirli benzinli motor 326 HP güç üretiyor. Bu güç aracın selefine göre 6 HP daha fazla. Aracın torku ise 450 Nm… Açıklanan verilere göre; aracın 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketimi ise 8 lt/100 km olarak belirtilmiş.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.