otohaber_logo
Haberler
Yeni Transporter’ın İlk İpuçları
Volkswagen, Transporter’ın altıncı neslinin ilk tasarım çizimini paylaştı.
Yeni Transporter’ın İlk İpuçları

Halkın otomobili ismiyle yollara çıktından sonra ürettiği otomobillerle "halkın otomobili" kavramını aşan Volkswagen, ticari ürün gamının en önemli temsilcilerinden biri olan Transporter'ın yepyeni nesli için kolları sıvadı. Altıncı jenerasyon Transporter'ın tasarım çizimlerini paylaşan marka, bu modelde Hanover'de gün yüzüne çıkardığı Tristar konseptinden esinlenmiş. Paylaşılan tek fotoğraf üzerinde söylenebilecek tek şey yeni nesil Transporter'ın daha diri göründüğü… Alman markadan açıklanan bilgilere göre; modelde VW'nin en son nesil bilgi-eğlence sistemine yer verilecek.

Transporter'ın kaputunun altındakiler henüz saklı olsa da sekizinci nesil Passat'ta da yer alan 2.0 litrelik motorun yer alacağı, 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemiyle ve 7 kademeli DSG şanzımanla sunulacağı belirtiliyor. 15 Nisan'da tanıtılacak modelin Avrupa'da yılın ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.