otohaber_logo
Haberler
Makyajlı 1 Serisi Türkiye’de
Makyajla birlikte daha genç ve diri bir görünüme kavuşan 1 Serisi, Türkiye’de satışa sunuldu.
Makyajlı 1 Serisi Türkiye’de

Kompakt hatchback sınıfındaki tek arkadan itişli model 1 Serisi'nin yüzünde detaylı bir çalışmaya gidilmiş. Ön bölüm tamamen yeniden tasarlanmış ve artık 1 Serisi'nde daha geniş hava girişleri yer alıyor.

Yeniden tasarlanan farlar artık daha dik açılı ve sert bir görünüme sahip. Ayrıca 1 Serisi'nde LED gündüz farları da standart olarak sunuluyor. Buna rağmen, tamamen LED teknolojili farlar opsiyon listesinde yer alıyor.

Arka tarafta ise yine bir dizi değişiklik göze çarpıyor. Markanın diğer modellerinde de tanıdığımız L şeklinde LED stopları artık ailenin en küçüğünde de yer alıyor. Üstelik standart olarak sunuluyor.

İç mekanda ise yeni koltuk kaplamaları, elden geçirilen radyo ve klima kumanda düğmeleri, orta konsolun yüzeyindeki parlak siyah ve krom süslemelere ek olarak M Sport direksiyon simidi yenilikler arasında yer alıyor. Otomatik klima, yağmur sensörü, BMW Radio Professional ve iDrive kontrol sistemine ek olarak 6.5 inç boyutunda multimedya ekranı standart olarak sunuluyor. (8.8 inç boyutundaki multimedya ekranı opsiyonel.)

Makyajlı 1 Serisi'nde Dur-Kalk özelliğine sahip Aktif Hız Sabitleyici, paralel park yapabilen en son nesil Park Asistanı da yeni özellikler arasında…

Makyajlı 1 Serisi 118i seçeneğinde 91.123 TL'den başlayan fiyatlarla sunulurken, 120i'de 104.716 TL. 116d otomatik şanzıman seçeneğiyle 100.031 TL ve 116d ED manuel şanzımanda 91.123 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.