otohaber_logo
Haberler
Sınırları Zorladı
Ferrari’nin sınırlı sayıda üretilen, en özel otomobillerinden biri olan Enzo’nun sürücüsü otomobilin sınırlarını zorlayınca elektrik direğine çarptı.
Sınırları Zorladı

Süperspor otomobil kazalarına artık alıştık. Birçok kez haber yapmış olmamıza rağmen, bu sefer başrolde Ferrari'nin 2004 yılında piyasaya sunduğu, markanın kurucusunun ismini taşıyan Enzo modeli var. Bu özel otomobil bundan tam 11 yıl önce üretilmesine rağmen, gerek tasarımı gerekse teknolojisiyle dönemin sporcularıyla rekabet edecek özelliklere sahip. 400 adet üretilen bu özel otomobili kullanıyorsanız, elbette çok daha temkinli olmanız gerekiyor. En azından durum bizim açımızdan bu şekilde…

Güney Kore'de gerçekleşen kazada, sürücü otomobille hız sınırlarını zorlamaya kalkınca, otomobilin hakimiyetini kaybetti. Yine de bir nebze yavaşlamayı başarsa da önüne çıkan elektrik direğine çarpmaktan kurtulamadı. Güney Kore'de bu otomobilden yalnızca 3 adet olduğunu düşünürsek, büyük bir kayıp.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.