otohaber_logo
Haberler
Alfa Romeo Giulia Kendini Gösterdi
İtalyan markanın uzun süredir sessiz kaldığı orta sınıf, Giulia ile yeniden hareketlenecek.
Alfa Romeo Giulia Kendini Gösterdi

Özellikle Almanların dominant olduğu orta sınıfta, rekabete yeni bir üye daha katılıyor. İtalyan marka Alfa Romeo'nun gelecek modellerine de ışık tutan modeli Giulia, markanın bu sınıfta Alfa Romeo 75 modelinden bu yana yollara çıkaracağı ilk arkadan itişli modeli olma özelliği taşıyor.

1530 kg ağırlığa sahip Giulia'nın ağırlık dağılımı 50:50 oranında olduğu belirtilirken, kilogram başına üreteceği 3 HP'lik güç oranıyla hem dengeli hem de performanslı bir otomobil olacağını söylemek mümkün. Tasarımıyla kaputunun altındaki canavara vurgu yapan Giulia'ya Ferrari destekli 510 HP güç üreten 3.0 litrelik turbo beslemeli V6 motor hayat veriyor. Aracın 0'dan 100 km/s değeriyse 3.9 saniye olarak açıklanıyor. Bu verilerle Mercedes-Benz C63 AMG S ile hemen hemen aynı güce sahip otomobil, aynı zamanda BMW M3 ve Audi RS4 gibi performanslı orta sınıf temsilcileriyle de rekabete girecek.

Birçok aktif ve pasif güvenlik donanımıyla gelecek olan Giulia'nın önümüzdeki günlerde daha küçük hacimli ve gündelik hayata daha uyumlu motor seçenekleri de gün yüzüne çıkacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.