otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Auris’in Fiyatı Açıklandı
Toyota’nın kompakt hatchback temsilcisi Auiris geçirdiği makyaj operasyonu sonrasında Türkiye’de satışa sunuldu.
Makyajlı Auris’in Fiyatı Açıklandı

Toyota'nın Latince altın anlamına gelen "aurum" kelimesinden türeterek otomobil dünyasının altın çocuğu sloganıyla yollara çıkardığı Auris, gerçekçi olmak gerekirse altın çocuk olmanın biraz uzağında kalmıştı. Corolla HB'nin yerini alarak 2007'de yollara çıkan "altın çocuk", ikinci neslinde makyajlandı. Birtakım kozmetik değişiklerle Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan model, Türkiye'de de satışa sunuldu. Modelin yüzünde ilk dikkat çeken daha keskin çizgilere sahip farlar ve küçük dokunuşlar yapılan ızgara olurken, ön tampon da yeniden tasarlanmış.

Toyota, henüz iç mekanla ilgili detayları paylaşmamış olsa da gösterge panelinde parlak siyah aksan, farklı klima havalandırmaları ve daha geniş bir dokunmatik ekrana yer verildiği görülebiliyor.

Makyajlı Auris'in hem hatchback hem de wagon versiyonlarında yeni ve geliştirilmiş benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunuluyor. Yenilenen Auris'in giriş seviyesindeki fiyatı ise 50.950 TL.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.