otohaber_logo
Haberler
S Serisi Cabrio Frankfurt’un Gözdesi Olacak
Mercedes-Benz, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştireceği S Serisi Cabrio modelinin detaylarını paylaştı.
S Serisi Cabrio Frankfurt’un Gözdesi Olacak

Lüks otomobil kavramı düşünüldüğünde, akla gelen modellerin başında S Serisi gelir. Bu lüks otomobille sportifliği beraber isteyenler için Stuttgartlı marka, S Serisi Coupe'yi sunuyor. Geçtiğimiz yıl mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri gerçekleşen ve artık Türkiye yollarında da satışa sunulan S Serisi Coupe'nin merakla beklenen üstü açık versiyonu da gün yüzüne çıktı.

S Cabrio, "tarihin en güzel ve özel S modeli" olarak tanımladığı S Coupe'yle benzer bir tasarıma sahip. Sesi azaltan, üç yüzeyli yumuşak tavanı istenildiğinde siyah, koyu mavi, bej rengi ve koyu kırmızı renklerde tercih edilebiliyor. S Serisi Cabrio'nun tavanı ise 60 km/s hıza kadar 20 saniyede açılabiliyor.

İç mekanda coupe kardeşinden izler taşıyan modelde, THERMOTRONIC akıllı klima kontrol sistemine yer veriliyor. Bu sistem aracın tavanı açık veya kapalıyken, maksimum konfora odaklanıyor.

S Serisi Cabrio giriş seviyesinde S500 Cabrio olarak satılacak. 4.7 litrelik çift turbo V8 motorun görev yaptığı S 500 Cabrio, 455 HP güç ve 700 Nm torka sahip. Modelin en performanslı versiyonları ise S63 AMG ve S63 AMG 4MATIC Cabrio olacak. 5.5 litrelik yine çift turbo bir V8'e sahip bu versiyonlar ise toplamda 585 HP güç ve 900 Nm tork ile gelecek. S63 AMG 4MATIC Cabrio, 0'dan 100 km/s

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.