otohaber_logo
Haberler
Ralli Ruhlu Focus ST
Ford, SEMA’da tanıtacağı ralli ruhuna sahip yeni Focus ST’nin ilk fotoğrafını yayınladı.
Ralli Ruhlu Focus ST

Ralli denince başı çeken markalardan biri olan Ford, ralliden esinlenerek tasarlanan Focus ST'nin bir fotoğrafını yayınladı. Geniş çamurluklar, elden geçirilmiş marşpiyeller ve büyük bir kanatla agresif bir gövde kitine sahip versiyon, kaputundaki hava girişleri ve 19 inç'lik Rays 57Xtreme jantlarıyla SEMA'nın yıldızları arasında yer alacak.

Ford, henüz otomobilin iç mekanıyla ilgili bir fotoğraf paylaşmamış olsa da alınan bilgilere göre, ralli ruhlu Focus ST'de dört noktalı emniyet kemerine sahip Cusco/Bride Euroster II+C ayarlanabilir koltuklar yer alıyor. Bir ralli otomobilin olmazsa olmazı roll cage'in de unutulmadığı Focus ST'de LED iç aydınlatma lambaları ve Sony premium müzik sistemi kullanılıyor.

TOYOTA, VOLKSWAGEN'DEN TAHTI ALDI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Focus ST'de performansta bir kenara itilmemiş. Spor egzoz sistemi ve yeni alüminyum motor soğutucunun kullanıldığı otomobilde, 255 HP güç üreten 2.0 litrelik EcoBoost motor görev yapıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.