otohaber_logo
Haberler
SEAT’ın Yol Haritası
İspanyol marka Seat, 2025’e kadar izleyeceği yol haritasının nasıl olacağını duyurdu.
SEAT’ın Yol Haritası

Volkswagen Grubu bünyesinde emisyon skandalından etkilenen markalardan biri olan Seat, "2025 yol haritası" başlığı altında geleceğiyle ilgili ipuçları verdi. Segmentleri genişleterek daha fazla tüketiciye ulaşmayı hedefleyen marka, önümüzdeki iki yılda dört yeni model tanıtacak. Bu yeni modellerden ilkinin 2016 yılının ilk çeyreğinde gün yüzüne çıkacağı belirtilirken, aracın bir kompakt crossover modeli olacağı da duyuruldu.

İspanyol marka, aynı zamanda bütçeyi de daraltma yoluna gidecek. Ekstra maliyetleri azaltmayı planlayan Seat, bu sayede yıllık 110 milyon dolar geri dönüşüm sağlayacak.

IBİZA'YA YENİ MOTOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SEAT Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Francisco Javier Garcia Sanz konuyla ilgili " Şu an orta ve uzun vadede planlar yapma zamanı. VW Grubu, gelecek hedefleri konusunda emin. Biz de iki yıl içerisinde tanıtacağımız dört yeni modelle bu konudaki ilk adımımızı atacağız" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.