otohaber_logo
Haberler
Genesis G90’ın İlk Fotoğrafı Paylaşıldı
Hyundai’den ayrılarak ayrı bir marka haline gelen Genesis’in yakında tanıtılması beklenen G90 modelinin ilk ipuçları paylaşıldı.
Genesis G90’ın İlk Fotoğrafı Paylaşıldı

Tıpkı Citroen ve DS'de olduğu gibi Hyundai'den ayrılarak ayrı bir marka haline gelen Genesis, model yelpazesinin en önemli figürlerinden biri olan Equus'un yerini alacak G90'ın ilk fotoğrafını paylaştı. Markanın önümüzdeki yıllarda tanıtacağı 6 yeni modelden ilki olan G90 için yeni tasarım diliyle, "elegant tasarım" ve "teknolojik otomobil" yakıştırması yapılırken, otomobilin görünümü üretim versiyonu için son derece umut vaat edici.

Çizimlerden anlaşılacağı üzere, büyük, stil sahibi jantlara sahip G90'ın LED'li farları ve hareketli gündüz farları dikkat çekiyor. Vision G konseptinin üretim versiyonu olarak nitelendirilebilecek G90'dan sonra, Hyundai Genesis modelinin yerini alacak G80, daha sonra daha küçük model olan G70'in tanıtılması bekleniyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.