otohaber_logo
Haberler
Lamborghini Huracan LP 610-4 Yeniliklerle Geliyor
2014’te pazara başarılı bir giriş yapan Lamborghini Huracan LP 610-4, şimdi bir dizi yenilikle birlikte siparişe hazır durumda. Yeni özellikler, verimlilik, sürüş kabiliyeti ve lükse odaklanırken, 2016 yılı modellerinde tüm bu özellikler mevcut.
Lamborghini Huracan LP 610-4 Yeniliklerle Geliyor
Standart olarak hem Huracan Coupe'lerde hem de yeni lanse edilen Spyder versiyonunda motor verimliliğini iyileştiren silindir deaktivasyon özelliği yer alırken, bu defa bu fonksiyon ilk kez atmosferik V10 motorlarında da yer alıyor. Tam motor kapasitesi gerekmediğinde, silindir dizilerinden biri kapanıyor ve 10 silindirden 5'i geçici olarak deaktive oluyor. Sürücü hızlandığında ise, kendisi gerçekte hiçbir şey fark etmezken, sistem anında 10 silindirli moduna geri dönüyor. Bu özellik, yakıt tüketimini azaltırken, CO2 emisyonunu da 283 g/km'ye düşürüyor.

Elektronik olarak kontrol edilen 4WD sisteminde yapılan ince ayarlar, özellikle STRADA modunda, daha nötr ve hatta daha gelişkin bir sürüş tarzı sunuyor.

Huracan'ın sunduğu renk ve biçim özelliklerinde de önemli yenilikler var. İç tasarımında, kapı kolları ve merkezi konsolun tüm üst kısımları standart olarak deriden yapıldı. Havalandırma bölümleri ise seçkin bir tarzda mat siyah renginde.

Marka'nın, müşteriye özel düzenleme programı olan Lamborghini Ad Personam, iç cephede kişiye özel değişiklikler yapma imkanı sunarken, dış cephede de geleneksel renkler ve mat boyalar gibi seçenekler sağlıyor. Tam Ad Personam programı, otomobil sahiplerine, araçlarında tümüyle kendi kişisel zevklerine uygun düzenlemeler yapma imkanı sunuyor.

Seçenekler programı da eskisine göre genişletildi. Lamborghini'nin Sensonum ses sistemini de kapsayan yeni seçenekler eklendi. Sistem, özel Sensonum işareti taşıyan altıgen şeklindeki ses filtrelerinden, 10 kanallı hoparlörleri ve yine 10 adet ses yükselticisiyle 390 Watt RMS sağlayabiliyor.

Lamborghini'nin, tercihe bağlı olan ve özgün görünüme sahip parlak siyah egzoz boru uçlarıyla dikkat çeken spor egzoz sistemi ise artık dünya çapındaki bütün satış noktalarında bulunabiliyor.

Motor bölümündeki yeni LED aydınlatması, tercihe bağlı şeffaf motor kapağı ve fiber karbon motor bölmesiyle birleştirilebiliyor. Hız Sabitleme sistemi de özel olarak ayarlanabiliyor. Seyahat paketinde önde ve arkada ilave eşya fileleri, ilave bir 12V ek çakmak ve bardak tutacağı da bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.